HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

Patch és PSP

2009.11.26. 20:51 DeluksZ

Hajnali 3-kor volt szerencsém letölteni az új multiplayer patchet, de akkor még nem tettem próbára. Erre ma sor került, és meg kell mondjam (amit a többiek is hangoztatnak világszerte), az online játékélmény jó lett. Jobb lett. A lehetőség, hogy nem kell végigjátszanunk egy nagyon gyeng mindőgéű meccset felbecsülhetetlen. Jómagam 3-as konneksön felett játszom csak. 4-es vagy 5-ös jelerősség, és így az élmény is sokkal jobb. Persze az a késés, ami az internet lényéből fakad mindig is meg lesz. Sohasem lesz olyan a netes játékélmény, mintha offline tolná az ember, de így legalább élvezhető és lehet rankolni. Elégedettek lehetünk azt kell mondjam. Ha minden újítás legalább ennyire hasznos lesz, akkor lehet, hogy a végén még sikerül befoltozni azokat a lyukakat, amik a tekken hírnevén éktelenkednek. Válaszhatunk, hogy mely régióban akarunk ellenfelet keresni, beállíthatjuk, hogy a kapcsolat sebességét vagy inkább a Rankot helyezzük prioritásba, és szokásosan kikapcsolhatjuk a voice chatet. Kell ennél több?

Most pedig Dragonken beszámolója a PSP verzióról, mellyel én nem rendelkezem, így bajosan tudnék bármilyen elemzést is írni róla:

A játék ugyanúgy indít ahogy a nagygépes verzió, azaz közli az auto save tényét, és elindul az intro. Ezután megadhatjuk becenevünket, és kedvenc karakterünket. Főmenüben feltűnik az első változás, azaz hogy ezúttal nem látjuk emberünket éppen aktuális pályáján, hanem egy "sima" háttér van, egy új zenével megspékelve. Az installálás lehetősége is megmaradt a töltési idő lerövidítésére.

Módok közül az Arcade Battle, Time Attack, Practice, Survival maradt teljesen változatlan. Ghost battle módban immáron (értelemszerűen az offline miatt) 1 Dan fölé tornázhatjuk emberünket, azaz meg ne álljon senki a Tekken God titulusig. Story mód is megmaradt, csupán 2 új ending és prologue található benne. Bár ami 2 új befejezést illeti kicsit csalóka: Lars endingje a nagygépes Scenario Campaign intrója, Alisáé pedig az említett SC módban található helikopteres küzdelem. Ejnye Namco, összelehetett volna dobni 2 új videót.

Az egyetlen új játékmód a Psp-s Tekken DR-ből ismert Gold Rush, ahol ellenfelünkből tudjuk kiverni a jussunkat. Network menü ponton ad hoc csatákat tudunk kezdeményezni és fogadni, feltéve ha opponensünk mellettünk ül éppen. Rejtélyes, de a Team battle teljes egészében kimaradt. Customization menünk is kicsit átalakult. Nincsen annyi lehetőségünk mint idáig, de nem kell aggódni, vannak lehetőségek bőven. Sőt, mintha pár új itemmel is kibővült volna a repertoár. A hangok ugyanazok, viszont pár új zene akad, szerencsére passzolnak a játékba. A grafika kifejezetten pofás lett, szebb mint a Psp-s DR volt. A pályák is jól néznek ki, a padló beszakadás is megmaradt ahol volt. (Kivétel szépség alól a Tunnel Disaster pálya, ott olyan ronda a víz, mintha valamilyen lávában verekednénk).

Fájó pont hogy a visszajátszások eltűntek, kár hogy nincsenek benne. Apróság, de a Tapout extra pólók sincsenek benne a játékban. Továbbá ritkán, de néha beszaggat a játék (főleg Azazelnél). Valamilyen extra játék móddal feldobhatták volna a játékot, akár egy Tekken Dojo-val.

Összességében megvagyok elégedve a cuccal, bárhol velem lehet a játék, és ha tanultam valami újat akkor azt a nagygépes verzióban is tudom alkalmazni. Jelenleg ez a legjobb handheld verekedős cucc, és valószínű jó darabig az is fog maradni.

13 komment

Aprók

2009.11.23. 17:37 DeluksZ

Habár a látogatószám némileg megcsappant, ami az uborkaszezonnak (és annak, hogy ezentúl távoltartok mindenféle tekkenhungary-s linket a PSC-től) köszönhető, azért akad pár apróság, ami talán érdekelheti a rajongótábort.

Kijött a Tekken Manga 3. kötete, úgyhogy akinek tetszettek az előző számok az mindenképpen kattanjon rá az olvasmányra. Valamint holnap kerül a polcokra a Tekken 6 PSP verziója, úgyhogy aki utazások, unalmas tanórák vagy hosszúra nyúló sorbanállások alatt is szeretné gyakorolni a juggle kombókat az semmi esetre maradjon le a játékról. Továbbá a Tekken 6 jelölve lett az év legjobb verekedős játéka címre a Spike TV 2009-es Video Game Award-ján. Az eredményt a fanok határozzák meg, így ha úgy gondolod, hogy a Tekken 6 érdemelné a legjobb játéknak járó címet akkor itt szavazhatsz. (Ha nem úgy gondolod akkor is itt szavazhatsz más játékokra).

A szépségversenyre érkező képeket még ezen a héten fogadom. Utána viszont már jön a szavazás, mert vannak akik már hetekkel ezelőtt elküldték a saját nevezésüket. Nekik utólag is köszönöm a türelmet.

Forrás: SDTEKKEN

Szólj hozzá!

Nincs új a nap alatt

2009.11.20. 10:43 DeluksZ

Bizony, nehéz ilyenkor kitalálni valamit annak érdekében, hogy az ember folyamatosan érdekességekkel lássa el az arra éhes közösséget. A helyzet az, hogy nem is nagyon tudok ilyet kitalálni. A netes peccsről egyelőre semmi infó, az egyetlen peccs ami a közelmúltban letöltésre került az a PS3 system update volt, ami mátrixba rendezi a képeket (végre).

Köszönöm azoknak, akik már elküldték a képeiket a versenyen való részvétel végett. 3-4 ember már nevezett összesen kb 20-25 karakterrel, úgyhogy lesz miből válogatni, viszont még szeretnék várni pár nevezést, ezért nem hirdetem ki a versenyt (félek, hogy a szavazás idején is csak ennyi ember lenne aktív, ami nem túl bíztató jel:). Ezzel egyidejűleg az IRL verseny szervezésétől is kicsit visszariadtam, mert BKV-zni (ne adj Isten MÁV-ozni), kifizetni egy minimális nevezési díjat (amiből a terembérlés, az oklevelek, stb. fizetve lesz), rászánni pár órát az egészre sokkal macerásabb, mint elküldeni mailen pár képet. Ha erre csak ennyien voltak képesek, akkor hányan mozulnának meg egy verseny ügyében? Remélem csak arról van szó, hogy sokan egyszerűen leszarják a BeautyContest-et, viszont egy tényleges megméredtetésre eljönnének. Majd kiderül úgyis a közeljövőben. Addig meg jöhetnek még a képek. Van még egy kis ideje mindenkinek a nevezésre.

Szólj hozzá!

Uborkaszezon Beauty Contest

2009.11.14. 00:36 DeluksZ

Mit csináljon az ember, ha egyszer nincs hír. A játék kijött, a hibákat felróttuk, várjuk a peccset és nagyjából ennyi. Mindenki a 2., 3. main karijával gyakorolja a mixupokat. Néha csatázgatunk neten (én ugye ritkásan), de körülbelül ennyi az élet. A külön honlapra és a fórumra kell 12.000 forint, amire majd karitatív gyűjtést szervezek (nem hiszem hogy tényleg szevreznék ilyet, de ha valaki támogatna akkor szóljon, ettől függetlenül az első Magyar Tekken Kupa bevételéből lehet, hogy ráfordítok pár ezrest a különálló TekkenHungary közösségi oldalra, denem akarom elvinni a posztot más irányba).

A lényeg az, hogy arra gondoltam, összehozhatnánk egy versenyt. Mégpedig egy olyat, amin mindenki nevezhet játéktudás vagy lakóhelytől függetlenül. Ugyanis egy divatvetélkedőre gondoltam természetesen több kategóriában. Mostanra ugyanis már mindenki gyűjtött annyi pénzt vagy cuccot, hogy bármelyik karaktert beöltöztethesse álmai kosztümjébe, úgyhogy ne féljetek megmutatni a világnak, mit sikerült alkotni.

Kategóriának egyelőre kettőt találtam ki, ez pedig a komoly versenykosztüm, illetve a teljesen eszement fun kosztüm kategória. Mindkettőbe lehet nevezni akárhány karival. Nem feltétel a photoshoppolt kép, de minőségre azért figyeljetek, ha küldtök képet. És hogy mi lesz a nyeremény? Nos ezen még nem gondolkodtam. Interjú az oldalon, ingyenes nevezés vmelyik általunk szervezett tournamentre, stb. De mostnem is ez a lényeg,hanem hogy küldjétek az e-maileket, és amint megfelelő mennyiségű kép gyűlik össze, kihirdetem a versenyt.

Cím: tekkenhungary@gmail.com
Téma: T6BeautyContest
Tartalom: képek és e-mailben bármilyen plusz infó, magyarázat, hozzászólás, stb.

Nem árt ha leírjátok melyik képet melyik kategóriába nevezitek, ha esetleg nem egyértelmű a dolog. És kérek mindenkit, hogy ha tud, működjön közre:) 2-3 beküldött képpel nem sok értelme lenne versenyt hirdetni.

Győzzön a legszebb!

4 komment

Tanuljunk Tekkenül

2009.11.08. 21:59 DeluksZ

Biztos vagyok benne, hogy még a legnagyobb vérprofiknak is tartogat majd némi újdonságot MYK új videósorozata, melyben arról van szó, hogyan is kéne tekkenezi. Teljesen az alapokról indulva tanulhatjuk újra a játék elemeit. Érdemes vetni rá egy pillantást két Tekken God gyepálás közepette.

Linkek a videókhoz: 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész

Forrás: IAmTekken

Szólj hozzá!

Screenshotz

2009.11.07. 22:43 DeluksZ

Úgy ám, okos kütyü ez a PS3, lehet vele képet lopni. Így is tettem. A képek nem új ablakban nyílnak meg, úgyhogy nyomj a "vissza" gombocskára hogy újra ide kerülj. Idegesítő folyton kilépni és újra behívni az oldalt, én már csak tudom.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

A következő látható a képeken. Tournament customized Bruce (vagyis ebben a ruhában indulnék az Evo-n), az a Lei, aki megálljt parancsolt a sikersorozatnak, illetve Xiaoyu panty oops scandal. "Emo Miguel" tour customization, valamint fun customization, illetve Lars tour customization. Ezen felül látható még Miguel item move-ja, amint hidegvérrel kivégzi zafinát. Meg egy Lee, akinek megbosszultam a multkori kemény fellépését.

Szólj hozzá!

Patch, patch, patch!

2009.11.06. 14:05 DeluksZ

A vártnál jóval előbb érkezik egy online játékmentetet jobbá tevő javítás a Namco-tól. A netes élményt próbálják kicsit feldobni ezzel. Kíváncsi vagyok pontosan mit tartalmaz. A szar netcode-on kívül fontos lenne még a kilépők büntetése, és egyéb apróságok, de mindent csak szépen sorjában. Részletek még várhatók.

Továbbá érdekes lehet, hogy a Tekken 6-ból 2.5 millió példány kelt el az első héten, valamint a Tekken Movie premierje nov. 5-én lesz látható SantaMonicában az AFM Film Festivalon.

Forrás: SDTEKKEN TekkenZaibatsu

Szólj hozzá!

Egy kis SC mód help

2009.11.01. 17:07 DeluksZ

Nem akarok én ezzel sokat foglalkozni, mert hát gyűlölöm ezt a módot, de azok számára akik kedvelik itt egy kis segítség.

Yoshimitsu pályája: Steve pályáját kell végigvinni Hard fokozaton úgy, hogy a pálya legelején a tőlünk balra lévő dobozt összetörjük, kinyírjuk a kiugró nindzsát és megszerezzük az általa dobott kulcsot.

Mokujin pályája: Loe pályáját kell Hard fokozaton betolni.

Roger Jr. pályája: Christi pályáján az elágazásnál ne barla, hanem jobbra kanyarodjunk.

Ebben a bejegyzésben elég sokszor szerepel a pályája szó.

Szólj hozzá!

Hir-telen időszak

2009.10.31. 22:00 DeluksZ

Remélem mindenki vette a bejegyzés címeként szolgáló szóviccet. Nem igen van miről beszámolni. Lassan érik a szívroham, amit az SC mód és a Ranking Match-ek okoznak, de egyébként minden rózsás. A játék vs része még midig nagyon sok örömöt okoz és annyira rohadt sok kari van a palettán, hogy legszívesebben folyton csak gyakorolnék. Képek, meg még sok-sok szöveg a tovább után.

Szólj hozzá!

A Tekken 6 era elkezdődött

2009.10.30. 14:11 DeluksZ

Azt hizsem a tény, hogy a tegnapra beígért bejegyzés elmaradt, és átcsúszott mára, bír némi infóval a játékról alkotott véleményemet illetően. A Tekken 6 ugyanis nagyon durván odabasz. A grafika talán nem 2009-es (2010-es) de csodálatos, ragyogó és nagyon tetszetős, bár egy kicsit több antialisinget elbírt volna a cucc. A pályák nagyszerűek, kidolgozottak, a zenék is elviselhetők és a core gameplay, vagyis az, amiért megvettük a Tekken 6-ot azt is nyújtja, amire vártunk. Bounce, hosszú-hosszú kombók, wall enderek, stb. Minden, ami egy Tekkenes szemének, s szájnak ingere, hogy ilyen hülyén fejezzem ki magamat. Az egyetlen furcsaság, hogy egyes mozgásoknak gondolom megváltozott a frame-je, így hosszabb, rövidebb ideig tartanak, mint T5DR-ben, illetve kicsit olyan érzésem van, mintha a karakterek "nehezebbek" lennének. Remélem nem azért, mert input lagom van a Tv miatt:)

Szólj hozzá!

Olvasgatunk, olvasgatunk

2009.10.28. 00:25 DeluksZ

Ezt csináljuk az utóbbi pár napban. Hírek nemigen vannak, tudunk már mindent, amit meg nem azt pár nap (pár óra) múlva úgy is megtudjuk. Olyan ez, mint amikor várjuk, hogy kialudjon az összes piros lámpa és elstartoljon a mezőny. Sok kérdés megfejtésre vár, de erre senki sem tud egyeőre választ adni. A tényekkel pedig már jóval a rajt előtt tisztában vagyunk. Hanyagolva a továbbiakban az ide nem illő sporthasonlatokat, arról fogok leginkább beszélni, miket lehet sejteni a Tekken 6-tal kapcsolatban.

8 komment

T6 titkos trófeák

2009.10.25. 20:42 DeluksZ

Lévén már jó sokan játszogatnak a játékkal, nem kellett sokat várni arra sem, hogy kiderüljön pár titkos trófea. Elég lehangoló viszont, hogy az össze SC módban került unlockolásra. Úgy néz ki semmi arcade/ghost/online battle trófeáért nem kell harcolnunk.

Bronze

 • Friend or Foe?
  Egyesülj újra szövetségeseiddel SC módban.
 • Locate the Target
  Fedezd fel Heihachi tartózkodási helyeit SC módban.
 • It's All Coming Back to Me
  Szerezd vissza az emlékezetedet SC módban.
 • The Key to Victory
  Szerezd meg a boot-up kulcsot SC módban.
 • That's No Hero
  Defeat the Hero in Scenario Campaign Mode.
 • The Destroyer Has Fallen Győzd le a Világok Pusztítóját (Destroyer of the Worlds) SC módban.

Silver

 • Showdown
  Nyerd meg az utolsó csatát SC módban.
 • What A Nightmare
  Csináld végig a Nightmare Train pályát SC módban.
 • Wooden Warrior
  Csináld végig a Subterranean Pavilon pályát SC módban.
 • Eastern Explorer
  Csináld végig a Kigan Island pályát SC módban.

Forrás: TekkenZaibatsu - (jake484 hozzászólása)

1 komment

SDTekken Launch Party stream felvétel

2009.10.25. 13:20 DeluksZ

Aki lemaradt az SDTekken launch partyjának stream videójáról, azok megnézhetik ezen a linken a videót, hiszen felvételről természetesen elérhető. Elég hosszúnak tűnik, úgyhogy ha nincs mit csinálnotok 4-5 órán keresztül vágjatok bele:)

Szólj hozzá!

IGN reviwe

2009.10.24. 12:37 DeluksZ

Azok számára, akik ilyen-olyan mondvacsinált játékmagazinok értékelése miatt álmatlan éjszakákaon át izgulnak, nehogy valami gagyit kapjunk az arcunkba 30-án, közlöm, hogy az IGN (márpedig az IGN az név) Editors' Choice díjjal tűntette ki a Tekken 6-ot, és mellérakott egy 8.8-as pontszámot, az ausztrál IGN pedig kereken 9.0-ra értékelte a játékot. Folyton ezek a fukarkodások azokkal az 1 pontokkal. Természetesen a pontszámokhoz tonnányi leírás is társul, amit had ne fordítsak most le nektek, úgy is tudtok már mindent a játékról, ha olvasgatjátok a blogot rendszeresen :)

Végső soron úgyis a saját kis belső értékelésünk számít, de én már tudom hanyast kap tőlem a játék.

Forrás: SDTekken

Szólj hozzá!

Videódömping

2009.10.24. 11:56 DeluksZ

Corhana felhívta rá a figyelmemet, hogy a videók már nem elérhetők szerzői jog megsértése miatt.

A tegnapi nap elég sűrű volt SPOILER videók terén, ezért úgy gondoltam összeszedem mindet egy bejegyzésbe. Csak a legbátrabbak nézzék meg őket.

Tegnapi videók

Mai videók

Kellemes nézelődést. Amennyiben jönnek új videók, akkor azokat ebbe a posztba fogom berakni a mai videók listába.

1 komment

Teljes Scenario Mode intro és ami még jön...

2009.10.23. 17:16 DeluksZ

Lassan minden újdonságot kiaknázunk, de én nem bánom, aki viszont igen, az ne nagyon kattintgasson a linkekre. Szóval ezen a videón a teljes SC mód intro látható. szép történetvezetéssel, visszaemlékezéssel a régebbi tekken részekre, stb.

Új videók: Scenario Campaign 1, Scenario Campaign 2, Scenario Campaign 3, Scenario Campaign 4, Bryan Op-Ep, Marduk Op-Ed, Miguel Op-Ed.

Szólj hozzá!

PS3 opening és főmenü, avagy így fog indulni a móka

2009.10.23. 16:33 DeluksZ

Láttunk már unboxingot, ehhez kapcsolódóan pedig itt van a teljes folyamat, onnantól kezdve, hogy behelyezzük a CD-t a PS3-ba, egészen odáig, hogy bejön a főmenü. Az openinget kétszer játsza le a csávó, utána jön csak a menü. Viszont ami újdonság számba megy számomra az a kommentátor visszhangja. Eddig erre nem is figyeltem fel. A videót itt lehet megtekinteni.

Szólj hozzá!

Unboxing!

2009.10.23. 16:02 DeluksZ

Vannak, akik a világ szerencsésebb pontjára születtek. Ahogy pl. ez a srác is. Valaki világosítson fel, hogy kerülhet a kezébe 23-án egy Tekken 6 példány? Egyébként a videón jól látszik a fluoreszkálós kartonborítás. Megmutatja a kisfüzetet, a CD-t, a tokot, mi meg csak nézünk és alig hisszük el, hogy pár napon belül ugyanígy fogunk csomagolni (ráadásul én még egy pulcsit is felpróbálok, egy posztert is bekeretezek és egy artbookot is nézegetek majd;) Körülbelül 1:59 másodpercnél kezd izgalmassá válni a dolog.

Szólj hozzá!

Knee is back!

2009.10.23. 15:43 DeluksZ

Tudtuk, hogy eljön ez az idő, ahogy a Tekken 6 is megérkezik valamikor. A különbség csak annyi volt, hogy Knee visszatérésére nem tudtuk, meddig kell várni. Letelt viszont a 2 éves kötelező katonai szolgálat (Dél-Korea), úgyhogy Knee visszaült az arcade masinák elé, és kezd felzárkózni. Ez talán az első meccs, ami a nagyvilág számára elérhető.

Szerény véleményem szerint jelenleg Mr.Naps a legjobb Bryan játékos a világon, de Naps már régóta játszik a T6 gépeken, míg Knee csak maximum egy hónapja tolja az új résszel. Adjunk egy kis időt neki s biztos vagyok benne, hogy ez a srác méltó lesz régi nagy híréhez.

Forrás: TekkenZaibatsu

Szólj hozzá!

Tekken 6 tokok

2009.10.23. 15:37 DeluksZ

Ilyen aranyos kis tokokban kapjuk a játékot 30-án. Az érdekessége az egésznek, hogy a tok kapni fog egy kartonborítást, ami fluoreszkál. Nagyon penge.

Forrás: Tekken Facebook, SDTekken

Szólj hozzá!

MYK's Tekken Time Podcast #4

2009.10.22. 15:03 DeluksZ

MYK újabb podcastot rakott az oldalra. Ezúttal egy nagyon pro texasi játékossal, Kor-ral készített interjút. Hogy pontosan miről van szómég nem tudjuk, ugyanis nem fejezte még be a poszt szerkesztését:) Egyelőre nincs mirror a letöltéshez, úgyhogy irány az oldal (alul a forrásban lévő lnkre kattintva) és a bejegyzés alján találjátok a letöltési linket.

Ahogy sikerült meghallgatnom írok majd néhány összefoglaló sort magyarul, hiszen ez lenne a lényege ennek az oldalnak.

Forrás: IAmTekken

Szólj hozzá!

SDT Party Time!

2009.10.21. 11:33 DeluksZ

Azt megszokhattuk már, hogy az SDTekken mindig kitalál valamit, hogy tovább hypolja a játékot (ami nagyon helyes), és nincs ez másként most sem. Pár nappal a megjelenés előttúgyanis bulit szerveznek, amelyre minden Tekken fan hivatalos. (Szóljon, aki kimenne Magyarországról tudósítani.)

Ez a kis összeröffenés 24-én kerül megrendezésre, ahol mindenki, aki elmegy kipróbálhatja a konzol verziót, sőt, mi több, megrendezésre kerül az elsőhivatalos Tekken 6 console tournament is, természetsen helyben. Elég nagy nevek fognak járkálni a rendezvényen, többek között MarkMan, MYK, Castel, úgyhogy celebekkel is találkozhat az ember. Ezen felül pedig rengeteg mercsendájzt vihet haza, aki szerencsés. Néhány kiválasztott pedig már akkor, 24-én egy eredeti konzol verzióval lesz gazdagabb. Ja igen, a Tekken Swaggin' Wagon is ott lesz az eseményen, lehet tőlük is vásárolgatni mindenféle földi jót.

MarkMan azt mondta, stream lesz a rendezvényről (legalábbis azt tervezik), úgyhogy nézzetek vissza sűrűn. Bármi hír lesz a dologgal kapcsolatban azon nyomban kirakom az oldalra. És szóljon, ha valaki szeretne ilyet szervezni itthon. Vevők lennénk rá.

Ha valaki úgy tervezi, hogy elnéz az USA-ba erre a kis időre, akkor repjegyen és szállásköltségen kívül legyen még nála 10$ vagy 25$ attól függően, hogy síma vagy VIP jegyet szeretne.

Forrás: SDTekken

1 komment

SDT és Play-Asia nyereményjáték

2009.10.20. 12:20 DeluksZ

Tekken lázban ég a világ, és bizony ez azt is jelenti, hogy sok helyen vannak ilyen nyereményjátékok. (Ha valaki még nem regisztrált a TekkenZaibatsu nyereményjátékára az gyorsan tegye meg.) Most az SDTekkennek és a Play-Asia-nak köszönhetően újabb lehetőség nyílt meg mindenki előtt, hogy értékes cuccokra tehessen szert teljesen ingyé'. csak annyit kell leírnunk nekik, hogy miért szeretjük a játékot. A dolog feltételei a következők:

 • Legyél 18 éves, vagy ha alatta vagy legyen szülői engedélyed
 • Élj abban az országban, ahova a Play-Asia szállít (Mo.-ra szállít)
 • Küldj egy emailt a contest@sdtekken.com e-mail címre a következő adatokkal:
  • Tárgy: I LOVE TEKKEN 6
  • Teljes neved, beceneved (amit az oldalon használ gondolom), e-mail címed, lakcímed, ahova küldhetik a cuccot, ha nyersz és az esszé rész, vagyis miért szereted a Tekken-t, valamint az SDTekken-t?

Ha ez mind megvan nincs más dolgod, mint elküldeni a levelet a srácoknak, és reménykedni, hogy oct. 27-én téged sorsolnak ki több ezer résztvevő közül. Nyertes csupán 3 lesz, ami nem sok, de a remény hal meg utoljára. Aki nem nevez az tuti, hogy nem is nyer.

A nyeremények között egy MadCatz TE stick, egy HORI Arcade Pro EX stick, valamint egy GAMMAC Fanta stick szerepel (igen, 2 XBox és egy PS3 stick), ezen felül pedig mindegyik mellé dobnak a srácok még egy Tekken 6 játékot is.

Forrás: SDTekken

2 komment

Tekken 6 manga, valamint Famitsu értékelés

2009.10.20. 12:03 DeluksZ

Van nekünk ilyen is az ULTRAJUMPEGG jóvoltából. Kihozták ugyanis a Tekken mangájuk első 2 részét, és ami még jobb, van angol verzió. A linkeknél egyszerűen kattintsunk az amcsi zászlóra (legalábbis ezt mondja az SDT, de én semmilyen zászlóval nem találkoztam) és az olvasásnál figyeljünk arra, hogy jobbról balra járjon aszemünk. A manga felugró ablakban jelenik meg, szóval ha blokkolja a böngésződ az ilyen cuccokat (naná) akkor előzetesen engedélyezd az oldalon ezeket az ablakokat. Az első két rész itt tekinthető meg.

A Fmitsu értékelésről annyit, hogy úgy zajlik, hogy 4 különböző személy megnézi a játékot és 1-től 10-ig pontoz. A Tekken 6 34 pontotért el a 40-ből, ezzel a Tekken szérián belül a legkevesebb pontot kapta a magazintól. Akit részletesebben érdekel a dolog (engem nem túlzottan) az erre a linkre kattintson.

Forrás: SDTekken

Szólj hozzá!

Records képernyő

2009.10.20. 00:38 DeluksZ

Ilyen kis idővel a megjelenés előtt láttunk már szinte mindent. Nincs is sok hír (már csak az SDT második podcastjára várunk, hogy kicsit az online módrólis halljunk valamit). Addig viszont itt ez a kis videó, amiben láthatjuk, milyen a visszaszámlálás game overnél, és a Time Attack, Survival és Character usage recordokat tekinthetjük meg.

Forrás: TekkenGosu channel

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása