HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

Aprók

2009.11.23. 17:37 DeluksZ

Habár a látogatószám némileg megcsappant, ami az uborkaszezonnak (és annak, hogy ezentúl távoltartok mindenféle tekkenhungary-s linket a PSC-től) köszönhető, azért akad pár apróság, ami talán érdekelheti a rajongótábort.

Kijött a Tekken Manga 3. kötete, úgyhogy akinek tetszettek az előző számok az mindenképpen kattanjon rá az olvasmányra. Valamint holnap kerül a polcokra a Tekken 6 PSP verziója, úgyhogy aki utazások, unalmas tanórák vagy hosszúra nyúló sorbanállások alatt is szeretné gyakorolni a juggle kombókat az semmi esetre maradjon le a játékról. Továbbá a Tekken 6 jelölve lett az év legjobb verekedős játéka címre a Spike TV 2009-es Video Game Award-ján. Az eredményt a fanok határozzák meg, így ha úgy gondolod, hogy a Tekken 6 érdemelné a legjobb játéknak járó címet akkor itt szavazhatsz. (Ha nem úgy gondolod akkor is itt szavazhatsz más játékokra).

A szépségversenyre érkező képeket még ezen a héten fogadom. Utána viszont már jön a szavazás, mert vannak akik már hetekkel ezelőtt elküldték a saját nevezésüket. Nekik utólag is köszönöm a türelmet.

Forrás: SDTEKKEN

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr471546729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása