HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

Hir-telen időszak

2009.10.31. 22:00 DeluksZ

Remélem mindenki vette a bejegyzés címeként szolgáló szóviccet. Nem igen van miről beszámolni. Lassan érik a szívroham, amit az SC mód és a Ranking Match-ek okoznak, de egyébként minden rózsás. A játék vs része még midig nagyon sok örömöt okoz és annyira rohadt sok kari van a palettán, hogy legszívesebben folyton csak gyakorolnék. Képek, meg még sok-sok szöveg a tovább után.

deluksz dragonken t6 tekken6 tekkenhungary
A két boldog (és szép) tulajdonos

Tournemtenek vannak, bár minket egyik sem érint. A GGL Tour hétfőn kezdődik. Ez egy online megmérettetés (röhej) elég komoly pénzdíjazással de csak Észak-Ameriaki lakosoknak, így nem fér be közülünk senki az indulók közé (bár néhányan megpróbálták, nekik sok sikert). Ezen felül a GameStop is rendez a megjelenés alkalmából egy tournemtent, amelyen szintén csak az 50 tagállam lakosai vehetnek részt. Itt csomó pólót és minden egyebet lehet hazavinni, de eredeti T6-os pulcsival engem ezek a dolgok már nemigen mozgatnak:)

csibiur tekken6 t6 tekkenhungary deluksz
Így tettük magunkévá

A játék megjelenését követően mindenkiben biztosan sok a kérdés. Az SC mód, a kosztümizáció, a szintlépés rengeteg elvarratlan szállal terheli az elménket, úgyhogy arra gondoltam megpróbálok segíteni. Ide kommentekbe nyugodtan összegyűjthetitek a kérdéseket, amikre vagy én, vagy aki olvassa a kommentet megpróbálunk válaszolni. Nem ígérem, hogy minden re lesz megoldás, de a legtöbb dolog már kiderült, úgyhogy nagyon durvákat csak nem kérdezhettek.

tekkenhungary t6 tekken6 deluksz collector's edition limited edition bundle t6le
Ez mind-mind benne volt

A képekhez is nyugodtan hozzá lehet szólni, tudjuk, hogy szépek vagyunk, úgyhogy az önbizalmunk minden bizonnyal sérthetetlen:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr801489734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása