HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

IGN reviwe

2009.10.24. 12:37 DeluksZ

Azok számára, akik ilyen-olyan mondvacsinált játékmagazinok értékelése miatt álmatlan éjszakákaon át izgulnak, nehogy valami gagyit kapjunk az arcunkba 30-án, közlöm, hogy az IGN (márpedig az IGN az név) Editors' Choice díjjal tűntette ki a Tekken 6-ot, és mellérakott egy 8.8-as pontszámot, az ausztrál IGN pedig kereken 9.0-ra értékelte a játékot. Folyton ezek a fukarkodások azokkal az 1 pontokkal. Természetesen a pontszámokhoz tonnányi leírás is társul, amit had ne fordítsak most le nektek, úgy is tudtok már mindent a játékról, ha olvasgatjátok a blogot rendszeresen :)

Végső soron úgyis a saját kis belső értékelésünk számít, de én már tudom hanyast kap tőlem a játék.

Forrás: SDTekken

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr541471564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása