HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

Knee is back!

2009.10.23. 15:43 DeluksZ

Tudtuk, hogy eljön ez az idő, ahogy a Tekken 6 is megérkezik valamikor. A különbség csak annyi volt, hogy Knee visszatérésére nem tudtuk, meddig kell várni. Letelt viszont a 2 éves kötelező katonai szolgálat (Dél-Korea), úgyhogy Knee visszaült az arcade masinák elé, és kezd felzárkózni. Ez talán az első meccs, ami a nagyvilág számára elérhető.

Szerény véleményem szerint jelenleg Mr.Naps a legjobb Bryan játékos a világon, de Naps már régóta játszik a T6 gépeken, míg Knee csak maximum egy hónapja tolja az új résszel. Adjunk egy kis időt neki s biztos vagyok benne, hogy ez a srác méltó lesz régi nagy híréhez.

Forrás: TekkenZaibatsu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr691469964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása