HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

Uborkaszezon Beauty Contest

2009.11.14. 00:36 DeluksZ

Mit csináljon az ember, ha egyszer nincs hír. A játék kijött, a hibákat felróttuk, várjuk a peccset és nagyjából ennyi. Mindenki a 2., 3. main karijával gyakorolja a mixupokat. Néha csatázgatunk neten (én ugye ritkásan), de körülbelül ennyi az élet. A külön honlapra és a fórumra kell 12.000 forint, amire majd karitatív gyűjtést szervezek (nem hiszem hogy tényleg szevreznék ilyet, de ha valaki támogatna akkor szóljon, ettől függetlenül az első Magyar Tekken Kupa bevételéből lehet, hogy ráfordítok pár ezrest a különálló TekkenHungary közösségi oldalra, denem akarom elvinni a posztot más irányba).

A lényeg az, hogy arra gondoltam, összehozhatnánk egy versenyt. Mégpedig egy olyat, amin mindenki nevezhet játéktudás vagy lakóhelytől függetlenül. Ugyanis egy divatvetélkedőre gondoltam természetesen több kategóriában. Mostanra ugyanis már mindenki gyűjtött annyi pénzt vagy cuccot, hogy bármelyik karaktert beöltöztethesse álmai kosztümjébe, úgyhogy ne féljetek megmutatni a világnak, mit sikerült alkotni.

Kategóriának egyelőre kettőt találtam ki, ez pedig a komoly versenykosztüm, illetve a teljesen eszement fun kosztüm kategória. Mindkettőbe lehet nevezni akárhány karival. Nem feltétel a photoshoppolt kép, de minőségre azért figyeljetek, ha küldtök képet. És hogy mi lesz a nyeremény? Nos ezen még nem gondolkodtam. Interjú az oldalon, ingyenes nevezés vmelyik általunk szervezett tournamentre, stb. De mostnem is ez a lényeg,hanem hogy küldjétek az e-maileket, és amint megfelelő mennyiségű kép gyűlik össze, kihirdetem a versenyt.

Cím: tekkenhungary@gmail.com
Téma: T6BeautyContest
Tartalom: képek és e-mailben bármilyen plusz infó, magyarázat, hozzászólás, stb.

Nem árt ha leírjátok melyik képet melyik kategóriába nevezitek, ha esetleg nem egyértelmű a dolog. És kérek mindenkit, hogy ha tud, működjön közre:) 2-3 beküldött képpel nem sok értelme lenne versenyt hirdetni.

Győzzön a legszebb!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr911523832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr.Jesus 2009.11.14. 21:27:55

Mindenképp összedobok majd valamit. :) Mikor lesz az eredmény hirdetés?

DeluksZ 2009.11.14. 22:29:01

Előszőr legyen elég kép a versenyhez:) Aztán ha összejön a megfelelő versenyző akkor kirakom őket valahova és kap egy hetet a társaság hogy szavazzon a képekre.

ziphzar 2009.11.21. 11:52:46

1 kérdés: psp-ről ér?

DeluksZ 2009.11.22. 02:25:58

@ziphzar: Naná, csak jöjjön:) Az a lényeg.
süti beállítások módosítása