HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

Screenshotz

2009.11.07. 22:43 DeluksZ

Úgy ám, okos kütyü ez a PS3, lehet vele képet lopni. Így is tettem. A képek nem új ablakban nyílnak meg, úgyhogy nyomj a "vissza" gombocskára hogy újra ide kerülj. Idegesítő folyton kilépni és újra behívni az oldalt, én már csak tudom.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

A következő látható a képeken. Tournament customized Bruce (vagyis ebben a ruhában indulnék az Evo-n), az a Lei, aki megálljt parancsolt a sikersorozatnak, illetve Xiaoyu panty oops scandal. "Emo Miguel" tour customization, valamint fun customization, illetve Lars tour customization. Ezen felül látható még Miguel item move-ja, amint hidegvérrel kivégzi zafinát. Meg egy Lee, akinek megbosszultam a multkori kemény fellépését.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr51508149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása