HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

Nincs új a nap alatt

2009.11.20. 10:43 DeluksZ

Bizony, nehéz ilyenkor kitalálni valamit annak érdekében, hogy az ember folyamatosan érdekességekkel lássa el az arra éhes közösséget. A helyzet az, hogy nem is nagyon tudok ilyet kitalálni. A netes peccsről egyelőre semmi infó, az egyetlen peccs ami a közelmúltban letöltésre került az a PS3 system update volt, ami mátrixba rendezi a képeket (végre).

Köszönöm azoknak, akik már elküldték a képeiket a versenyen való részvétel végett. 3-4 ember már nevezett összesen kb 20-25 karakterrel, úgyhogy lesz miből válogatni, viszont még szeretnék várni pár nevezést, ezért nem hirdetem ki a versenyt (félek, hogy a szavazás idején is csak ennyi ember lenne aktív, ami nem túl bíztató jel:). Ezzel egyidejűleg az IRL verseny szervezésétől is kicsit visszariadtam, mert BKV-zni (ne adj Isten MÁV-ozni), kifizetni egy minimális nevezési díjat (amiből a terembérlés, az oklevelek, stb. fizetve lesz), rászánni pár órát az egészre sokkal macerásabb, mint elküldeni mailen pár képet. Ha erre csak ennyien voltak képesek, akkor hányan mozulnának meg egy verseny ügyében? Remélem csak arról van szó, hogy sokan egyszerűen leszarják a BeautyContest-et, viszont egy tényleges megméredtetésre eljönnének. Majd kiderül úgyis a közeljövőben. Addig meg jöhetnek még a képek. Van még egy kis ideje mindenkinek a nevezésre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr551538979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása