HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

A Tekken 6 era elkezdődött

2009.10.30. 14:11 DeluksZ

Azt hizsem a tény, hogy a tegnapra beígért bejegyzés elmaradt, és átcsúszott mára, bír némi infóval a játékról alkotott véleményemet illetően. A Tekken 6 ugyanis nagyon durván odabasz. A grafika talán nem 2009-es (2010-es) de csodálatos, ragyogó és nagyon tetszetős, bár egy kicsit több antialisinget elbírt volna a cucc. A pályák nagyszerűek, kidolgozottak, a zenék is elviselhetők és a core gameplay, vagyis az, amiért megvettük a Tekken 6-ot azt is nyújtja, amire vártunk. Bounce, hosszú-hosszú kombók, wall enderek, stb. Minden, ami egy Tekkenes szemének, s szájnak ingere, hogy ilyen hülyén fejezzem ki magamat. Az egyetlen furcsaság, hogy egyes mozgásoknak gondolom megváltozott a frame-je, így hosszabb, rövidebb ideig tartanak, mint T5DR-ben, illetve kicsit olyan érzésem van, mintha a karakterek "nehezebbek" lennének. Remélem nem azért, mert input lagom van a Tv miatt:)

Természetesen vannak árnyoldalak is, ezekről viszont már beszámoltunk (beszámoltam), úgyhogy nem is nagyon szeretnék velük foglalkozni. A Scenario mód nekem nagyon nem tetszik. Néha túl erős, néha hihetetlenül könnyű, és alapvetően unalmas. Az egyetlen előnye, hogy barmoira kifizetődő vele játszani. Ami azt illeti, ha az ember pénzt szeretne keresni a felháborítóan drága cuccokhoz, akkor Scenarioznia kell, nincs mese. Az unlockolható cuccok, a rengeteg gold mind-mind a campaign mellett szól, viszont semmimás nem.

Azazel buta és néha minden racionalitásnélkül overpower (véd, miközben támad, stb.)de szokható. Nancyvel még csak egyszer volt szerencésm találkozni, time up lett a vége, és ő nyert, de ő sem fog sokáig tartani. Az online játékélmény egyelőre kibírhatatlan, de ma jön a 60 Mbites net és ma lesz kábeles a PS3 netkapcsolata, úgyhogy remélem ma tudunk jókat játszani néhány honfitárssal.

Erről jut eszembe. Valószínűleg már mindenki észrevette, hogy a Win/Loss ratio mindent számol, és csak a records alatt van lebontva típusokra, így ha ghost battle módban 40/0 az arányunk, de kikaptunk 2-szer egy barátunk ellen síma players matchben, akkor a főmenüben 40/2 lesz megjelenítve.

A megjelenést követően volt pár érdemtelen hírmorzsa, amiket azért nagyjából összeszedek és posztolok majd a blogra valamikor. Elég sok kérdés vár még megválaszolásra, úgyhogy azt javaslom, egyelőre játszogasson mindenki kedvére, tapasztalja a dolgokat, és utána majd visszaáll a rend:)

Olvassatok sok TekkenHungary-t. Lassan itt a tournament szezon:P

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr851486740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása