HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

Tekken 6 manga, valamint Famitsu értékelés

2009.10.20. 12:03 DeluksZ

Van nekünk ilyen is az ULTRAJUMPEGG jóvoltából. Kihozták ugyanis a Tekken mangájuk első 2 részét, és ami még jobb, van angol verzió. A linkeknél egyszerűen kattintsunk az amcsi zászlóra (legalábbis ezt mondja az SDT, de én semmilyen zászlóval nem találkoztam) és az olvasásnál figyeljünk arra, hogy jobbról balra járjon aszemünk. A manga felugró ablakban jelenik meg, szóval ha blokkolja a böngésződ az ilyen cuccokat (naná) akkor előzetesen engedélyezd az oldalon ezeket az ablakokat. Az első két rész itt tekinthető meg.

A Fmitsu értékelésről annyit, hogy úgy zajlik, hogy 4 különböző személy megnézi a játékot és 1-től 10-ig pontoz. A Tekken 6 34 pontotért el a 40-ből, ezzel a Tekken szérián belül a legkevesebb pontot kapta a magazintól. Akit részletesebben érdekel a dolog (engem nem túlzottan) az erre a linkre kattintson.

Forrás: SDTekken

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr441462802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása