HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

SDT Party Time!

2009.10.21. 11:33 DeluksZ

Azt megszokhattuk már, hogy az SDTekken mindig kitalál valamit, hogy tovább hypolja a játékot (ami nagyon helyes), és nincs ez másként most sem. Pár nappal a megjelenés előttúgyanis bulit szerveznek, amelyre minden Tekken fan hivatalos. (Szóljon, aki kimenne Magyarországról tudósítani.)

Ez a kis összeröffenés 24-én kerül megrendezésre, ahol mindenki, aki elmegy kipróbálhatja a konzol verziót, sőt, mi több, megrendezésre kerül az elsőhivatalos Tekken 6 console tournament is, természetsen helyben. Elég nagy nevek fognak járkálni a rendezvényen, többek között MarkMan, MYK, Castel, úgyhogy celebekkel is találkozhat az ember. Ezen felül pedig rengeteg mercsendájzt vihet haza, aki szerencsés. Néhány kiválasztott pedig már akkor, 24-én egy eredeti konzol verzióval lesz gazdagabb. Ja igen, a Tekken Swaggin' Wagon is ott lesz az eseményen, lehet tőlük is vásárolgatni mindenféle földi jót.

MarkMan azt mondta, stream lesz a rendezvényről (legalábbis azt tervezik), úgyhogy nézzetek vissza sűrűn. Bármi hír lesz a dologgal kapcsolatban azon nyomban kirakom az oldalra. És szóljon, ha valaki szeretne ilyet szervezni itthon. Vevők lennénk rá.

Ha valaki úgy tervezi, hogy elnéz az USA-ba erre a kis időre, akkor repjegyen és szállásköltségen kívül legyen még nála 10$ vagy 25$ attól függően, hogy síma vagy VIP jegyet szeretne.

Forrás: SDTekken

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr281465117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_TJJJ 2009.10.21. 19:50:03

Úúúúúúúúúúúúgy szeretnék elmenniiiiiiii........... :(

turanszkij
süti beállítások módosítása