HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

insanelee vs MrNAPS! (2. menet)

2009.09.22. 23:26 DeluksZ

Tudom, hogy az első menetről nem adtunk tudósítást, de ha annyira izgalmas, mint a mostani, akkor ez őszintén szólva nem túl nagy baj. A helyzet az, hogy ez a két srác a világ elitjébe tartozik, és hát meccselnek ugye. Arra, hogy ki melyik karaktert használja szavazni lehetett, és érkezett is elég rendes mennyiség a szavazatokból. A Zaibatsu képviseletében MrNAPS! Lars-ot, míg az SDTEKKEN-es insanelee Nina-t kapta. PErsze nem szabad elflejtenünk, hogy a srácok nem a mainjükkel játszottak, és ahogy sokan említették a commentekben, 2 éve mást sem teszünk csak tekken videókat nézünk. PErsze, hogy láttunk már mindent. Szóval igen, a meccsek kicsit unalmasak. De a minőségük legalább szép és van bennük pár kellemes pillanat (az 1. videó első menetének vége, vagy a 2. videó második menetében Lars torzulása a falnál).

Katt a linkekre a szép felbontásért: 1. video 2. video 3. video

A videok alatt lévő sallang nagyjából annyiról szól, hogy megköszönik mindenkinek, aki vette a fáradtságot, és szavazott. Jelen állás szerint Zaibatsu 1 - 1 SDTEKKEN. Hogy lesz-e folytatás az még kérdéses.

Forrás: SDTEKKEN

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr341400803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása