HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

SDT és Play-Asia nyereményjáték

2009.10.20. 12:20 DeluksZ

Tekken lázban ég a világ, és bizony ez azt is jelenti, hogy sok helyen vannak ilyen nyereményjátékok. (Ha valaki még nem regisztrált a TekkenZaibatsu nyereményjátékára az gyorsan tegye meg.) Most az SDTekkennek és a Play-Asia-nak köszönhetően újabb lehetőség nyílt meg mindenki előtt, hogy értékes cuccokra tehessen szert teljesen ingyé'. csak annyit kell leírnunk nekik, hogy miért szeretjük a játékot. A dolog feltételei a következők:

  • Legyél 18 éves, vagy ha alatta vagy legyen szülői engedélyed
  • Élj abban az országban, ahova a Play-Asia szállít (Mo.-ra szállít)
  • Küldj egy emailt a contest@sdtekken.com e-mail címre a következő adatokkal:
    • Tárgy: I LOVE TEKKEN 6
    • Teljes neved, beceneved (amit az oldalon használ gondolom), e-mail címed, lakcímed, ahova küldhetik a cuccot, ha nyersz és az esszé rész, vagyis miért szereted a Tekken-t, valamint az SDTekken-t?

Ha ez mind megvan nincs más dolgod, mint elküldeni a levelet a srácoknak, és reménykedni, hogy oct. 27-én téged sorsolnak ki több ezer résztvevő közül. Nyertes csupán 3 lesz, ami nem sok, de a remény hal meg utoljára. Aki nem nevez az tuti, hogy nem is nyer.

A nyeremények között egy MadCatz TE stick, egy HORI Arcade Pro EX stick, valamint egy GAMMAC Fanta stick szerepel (igen, 2 XBox és egy PS3 stick), ezen felül pedig mindegyik mellé dobnak a srácok még egy Tekken 6 játékot is.

Forrás: SDTekken

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr191462833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_TJJJ 2009.10.20. 15:34:22

Mindezt természetesen angolul... ;)

turanszkij

DeluksZ 2009.10.20. 17:32:20

Igen, ezt az apróságot elfelejtettem kiírni:) Viszont módosítottam a feltételeket, ugyanis azt is le kell írni, hogy az SDTekkent miért komálja az illető, nem csak a T6-ot.
süti beállítások módosítása