HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

SDT Podcast #1 összefoglalás

2009.10.17. 19:02 DeluksZ

Nem tudom, hányan szedtétek le azt az egy órás kis rádióműsort, amire a legutóbbi bejegyzésben felhívtam a figyelmet, de remélem sokan meghalgattátok. Persze azok számára, akik nem tudnak kifejezetten jól angolul okozhatott némi nehézséget a szöveg megértése. Éppen ezért most megpróbálom emlékezetből felidézni (had ne kelljen végighallgatnom mégegyszer egy órát), miről beszéltek a srácok, és ebből mi lehet érdekes. Természetesen akik kerülik a spoilereket azok ne olvassanak tovább.

  • Kiderült, hogy a játék az első elindításkor megkérdi, ki a kedvenc karink és melyik oldalon szeretünk játszani. Ennek függvénye lesz ugyanis a háttérkép, amit a főmenüben látunk. A nem rég posztolt képeken már levehető volt, hogy a kezelőfelület folyamatosan jegyzi a fontosabb eseményeket, így ezek is megjelennek majd a főmenüben a jobb oldalon, ahogy a rangunk és a pénzünk is.
  • Kiderült továbbá, hogy nincs Story mód, ezugyanis beleépült a Scenarion Campaign-be. Azon belül az Arena módban tudjuk végigvinni mindenki saját kis történetét. MarkMan szerint nagyszerűre sikeredett az SC mód, nagyon élvezte a játékot vele és mindenkinek ajánlja, de akinek nem tetszik annak semlesz sok választása, ugyanis nagyon sok videó megszerzéséhez, kosztüm itemek (amikből kb ~18.000 darab van a srácok szerint) beszerzéséhez, trófeákhoz, stb. is kell, hogy játszogassunk az SC móddal, úgyhogy megkerülhetetlen.
  • A felvételek elmentése a meccsek után történik. Direkt YouTube feltöltésre egyelőre nincs lehetőség.
  • Néhány karakternél van egy P3 kosztüm, amit módosíthatunk (legtöbbnél csak P1 és P2 van). Az egyedi kosztümök is módosíthatók részben (szín, néhány tárgy lecserélhető, stb).
  • A srácok nem láttak megjelenítés beli különbséget a PS3 és az Xbox 360 között.
  • A lista még bővülhet...

Nagyjából ennyi volt, ami fontos a beszélgetésből, de arra a akövetkeztetésre jutottam, hogy csak meghallgatom mégegyszer a podcastet és ha találok új infót, akkor bőveítem ezt a bejegyzést. Erről természetesen kaptok tájékoztatót, úgyhogy szólok majd mikor lesz érdemes visszanézni erre a posztra.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr721456548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása