HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

KIOIN's CMV és channel suggestion

2009.10.12. 11:44 DeluksZ

Ilyenkor jön a jól bevett videónézegetős. Úgy értem, amikor nincs új a nap alatt. Habár manapság a chanellek is igencsak megfogyatkoztak. Néhány aktív csatorna van csak, de ezek közül sem szolgáltat mindegyik jó minőségű, élvezetes meccseket, a legnagyobb baj pedig az, hogy legtöbbször ugyanazoktól láthatunk 3-4 meccset, ami abban az esetben, ha kedvencünk szerepel jó, ám ez ritkán fordul elő.

Két channel-t ajánlok bátor szívvel. Az egyik a JinAndKazama nevet viselő, a másik pedig a HongKongTekken. Mindkettő nagy felbontású meccsekkel látja el a publikumot. Ittérdemes keresgélni, illetve feliratkozni.

Továbbá KIOIN (akiről nemigen tudom, hogy kicsoda) készített egy igencsak jól sikerült CMV-t(ComboMoVie, vagy Combo Music Video), amit mindenképpen ajánlott megnézni. Vegyesfelvágott, de mindenből a legjobb.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr671444458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása