HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

Zaibatsu nyereményjáték

2009.10.09. 02:51 DeluksZ

Már hosszú órák óta nincs új hír a világban, úgyhogy kirakom ide a Zaibatsu nyereményjátékát. Tíz éves fennállását ünnepli a fórum, és ez alkalomból, közreműködve a namcos fiúkkal, nyereményjátékot gondoltak nekünk. Jól gondolták. Ahhoz, hogy részt vegyünk a sorsoláson nem kell mással rendelkeznünk, mint egy lakcímmel és egy aktív fórum profillal. Ezután csak belépünk a felhasználói felületünkre és kitöltjük a Giveaway által kért infókat (cím, név), és várjuk, hogy ránk kacsintson a szerencse a sorsolás napján. Bővebb infókért és a díjakért látogassatok el ide, vagy kattintsatok a forrásként szolgáló linkre.

Forrás: Tekken Zaibatsu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr431437975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása