HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

Aprók

2009.10.09. 11:31 DeluksZ

Ha kicsit több jelentőséget tulajdonítok neki, akkor az SDTEKKEN előtt kihírezhettem volna, hogy van egy elég fajintos kis élőszereplős Tekken trailer, amit a QuantumOptic csinált a G4 videogame trailer contest rendezvényre. Sajnos a srácok lekésték a nevezést, de mi még gyönyörködhetünk az igen jól összerakott alkotásban. Videó a klikk után.

Valamint elindult a Tekken furgon California államban és sorra járja a városokat a játék megjelenését hirdetendő. A fanok megállíthatják őket, féyképezkedhetnek velük, és van csomó csecsebecséjük is, szóval jó dolog ez. Budapesten ilyen nem lesz, ne kémleljétek a kereszteződést a Blahán vagy az Astóriánál.

Forrás: SDTEKKEN

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr691438424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása