HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

Gameplay videok (SPOILER ALERT)

2009.10.05. 17:04 DeluksZ

Aki mindenképpen szeretné megvárni a megjelenést, és csak utána örömködni a játék grafikájában, menüjében, ruhatárában az most hagyja abba az olvasást, de ha nem is hagyja abba, a YT! videókat semmi esetre se nézze meg, mert minden elronthat.

Érkezett nekünk ugyanis két spanyolul beszélő videónk melyeket ezen a linken, valamint ezen a másik linken tekinthettek meg. Lényegében ugyan azok csipetnyi eltéréssel, úgyhogy bőven elég az egyiket megnézni. Továbbá kedvenc tekkenes blogunk, az SDTEKKEN posztolt egy újabb gameplay videót, mely a gamespot Today on the spot című szekciójában mutatja be a nemsokára megjelenő Tekken 6 konzol verzióját és játszogatnak vele casual módon. Ezt a videót be is ágyazom ide, mert ez olyan professional. Továbbra se kattintson rá senki, aki nem szeretné lelőni magának a poént (bár kétlem, hogy van olyan ember, aki ne cuppanna rá minden T6 gameplay videóra a megjelenést követő másodpercekben).

A bloghoz kapcsolódó fórumon pedig folyik a beszélgetés többek közt ezekről a videókról is, méghozzá ebben a topikban. Érdemes ide is ellátpgatni.

Forrás: SDTEKKEN

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr681429467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása