HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

SuperArcadeBox és egyebek

2009.10.19. 10:44 DeluksZ

Van néhány újabb konzolos gameplay vidi, rajtuk MYK az IAmTekken oldal üzemeltetője. A minőség messze nem olyan jó, mint Rajman gaming videóin, de legalább konzol verzió. Láthatjuk, hogy meccs előtt mindig van néhány hasznos tanács a kezdőknek a játékkal kapcsolatban (remélem kikapcsolható). A videók a linkekre kattintva elérhetők: első, második, harmadik, negyedik. Ezen felül még van néhány videó, és sanszos, hogy a közeljövőben töltenek fel újakat, úgyhogy a lenti channel listában többek közt erre is érdemes feliratkozni.

Ezen felül ajánlanék még néhány channelt, arra az esetre, ha a maradék két hetet nagyon nehezen viselnétek: nStarGame (talán a legjobb minőségű videók online) SuperArcadeBox, JinAndKazama, TekkenGosu, HKTekken, Jon747 (ezen a csatornán rengeteg a StarCraft2 video, viszont itt szoktak lenni a Tekken Crash videok is). Habár mostanra mindegyik channel megritkította a videók felkerülésének sűrűségét, azért minden nap vannak új meccsek, amiket nézhetünk. Kellemes várakozást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr911459917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása