HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

Ez mind benne lesz a Tekken 6-ban!

2009.10.10. 15:08 DeluksZ

Bizony, bizony, az SDTEKKEN-nek van egy szép kis (hivatalos listája), mi fog belekerülni a játékba, amit pár napon belül mindenki megvehet a sarki játékboltban. Igen ínycsiklandozó a lista, szó esik ingyenes, később megjelenő DLC-ről is, klán támogatás viszont úgy néz ki, hogy nincs, és a trófea lista is kérdéses egyelőre.

Ez tuti benne lesz a Tekken 6-ban!

  • Online tétre és funra menő küzdelmek
  • Online szerezhető pontok, és rangok, valamint külön rang az offline nyújtott teljesítményért, Tima Attack-ért, Survival módért és a küldetésekért
  • Télen megjelenő ingyen letölthető küldetéseket tartalmazó DLC
  • Online támogatás a Sceraino Campaing-nek, vagyis neten, másokkal játszahtó Tekken Force
  • Készíthetünk saját ghost karaktert, ami úgy játszik és úgy né ki, ahogy mi. Ezeket a ghost karikat bárki letöltheti. Knee, Nin, Markman többé nem akadály, csak gyakorolj a ghost karijuk ellen.
  • Ismétlések! Bekerült a játékba az ismétlés, amit könnyedén feltölthetünk a netre.

Ez a tuti. Nem tudni, hogy a klán rendszer miért maradt ki, vagy kimaradt-e egyáltalán, egyelőre ezek az infók láttak napvilágot. Remélem már mindenki kellőképpen izgatott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr41440630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása