HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

SDT Podcast #1

2009.10.16. 13:50 DeluksZ

Egyre több audió tartalom kerül a netre a Tekken 6-tal kapcsolatban. AZ IAmTekken oldalon is folyamatosan hallgathatjuk a podcasteket és az interjúkat (az oldal tulajdonosával egyébként tárgyalok a cikkek magyarra fordításáról) és most az SDT is fellőtte az első rádiós műsorát.

A cucc kereken 1 órás, és leginkább azoknak szól, akik most kezdik, vagy motanában kezdték a Tekken-t, illetve beszélgetnek az egész Tekken közösségről általánosságban. Ígérik, hogy a későbbiekben sokkal inkább játéktechnikai irányba mennek majd el, úgyhogy annak is érdemes lesz hallgatni, aki minden karakter frame listáját kívülről fújja. A podcast letölthető innen, vagy streamelhető innen.

P.S.: Azok, akik olvassák a hírt kérem kommentben jelezzék, hogy szeretnének-e hasonló, csak magyar nyelven történő interjúkat hallani saját berkeinkből, esetleg később a tournamentekről, stb.

Forrás: SDTEKKEN

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr31454134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_TJJJ 2009.10.16. 19:08:08

Természetesen szeretnénk!
Üdv: turanszkij

Brute 2009.10.17. 12:17:40

AKARUNK!:)

Szeretettel Beeblbrox
süti beállítások módosítása