HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

Az 1UP játékvideói

2009.10.08. 12:49 DeluksZ

A konzol (XBOX) verziót tesztelték, vagyis inkább csak használták tegnap előtt a 1UP tagjai, amiről live streamet is lehetett követni az interneten. Eről mi lekéstünk, dea videók most felkerültek a gamevideos oldalra, ahol nyugodtan megtekintheti bárki mind a 3 részt. Persze teljesen felesleges, ugyanis a videóból gyakorlatilag semmit sem tudunk meg, azon kívül, hogy milyen a vs battle. Engem nem kicsit baszott fel, hogy egy 45 perces műsor nem szól másról, csak arról, hogy megy a harc ezerrel, meg néhány hülye poén elhintve random időközönként, dea játékról magáról semmit sem tudunk meg. Nincs benne kosztümizáció, nincs force mód, nem tudjuk meg milyenek a menük, mi a változtatás az arcade verzióhoz képest. Csak azt látjuk, amit látunk már ezer és ezer éve... embereket, amint egymás ellen harcolnak.

Ha valakinek nem elég a youtube és a kismillió video, akkor erre tessék: part1, part2, part3.

A töredékinformáció, ami azért lejött, még ha nem is direkt módon:

  • A karakterválasztásnál képek vannak, nem mozgó karakterek. Ez lehet, hogy állítható lesz. A VS képernyőn (töltésnél) viszont már mozgó és kosztümizált karik lesznek. A VS képernyő tovább tölt, mint az Arcade verzióban
  • A karakterválasztásnál a karakterek kisképeinek elrendezése és mérete nagyon kicist különbözik az arcade verziójétól
  • A pályáknak csak a neve ugrik fel, amikor a kisképre visszük a kurzort, maga a kép nem
  • Menük és submenük lesznek, de ez már tudható volt a videó előtt is
  • Ahogy már látható volt, az UI (user interface) kisebb helyet foglal a képernyőből, mint az arcade-on
  • A vs battle alatt látható a képernyőn a vs battle felirat

Persze minden új felfedezést örömmel veszünk, jöhetnek nyugodtan kommentbe. A srácok az XBOX verzión játszottak, szóval lehet, hogy lesznek eltérések a PS3 verzuóval szemben.

Forrás: SDTEKKEN 1UP

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr951436313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása