HTML

TekkenHungary

A TekkeHungary egy olyan hírforrás, mely a nemzetközi játékvilág ide vonatkozó híreit próbálja gyorsan, pontosan, de elsősorban magyarul a rajongók elé tárni.

T6 konzol képek

2009.10.15. 02:43 DeluksZ

Azok kedvéért, akik eddig sikerrel elkerültek mindenféle belső infót, képet, mechanizmust, ismertetőt, leírást a konzol játéjjek kapcsolatban, szólok, hogy ez a poszt heves érzelmi reakciókat válthat ki belőlük, ugyanis az SDTEKKEN jóvoltából hozzájutottunk pár nagyon exkluzív képhez a konkrét játékból. Akiket érdekel a tartalom kattintsanak tovább.

Az első képen egyből a főmenüt láthatjuk (legalábbis szerintem ez az). Leszűrhető, hogy valószínűleg a main karink fog a háttérben villogni (main kari pedig gondolom a legmagasabb használati %-kal rendelkező kari lesz). Minden fontosabb adat és történés megtekinthető a főmenüben jobb oldalon. Hasznos kis interface lesz ez.

Oh, igen! Az almighty replay mód. Hát nem kamu, tényleg lehet visszajátszásokat menteni. Már csak arra vagyok kíváncsi, milyen lejátszási opciók lesznek. Lassítás, nézőpontok, stb. Ha  ezt rendesen megküldik sok-sok beállítási lehetőséggel, akkor nagyon durva videókat lehet majd kihozni egy-egy komolyabb meccsből. Elemezni, effektelni, fontosabb hibákra rávilágítani, vagy egyszerűen csak csinálni egy durván editált cmv-t. Nyami.

Hoppá, mit látunk itt? Pályaválasztást a practice módban, ami nem olyan, mint amit láthatunk a 1UP játékvideóiban. A karakterek pedig már itt mozognak, ami bizalomra ad okot. Lehet, hogy az 1UP videóiban az Xbox verzió tényleg ennyivel másabb, vagy csak egy beállítási lehetőségről beszélünk? Két hétmúlva kiderül.

Ahol nagyon sok időt fogunk eltölteni. A profil beállítási lehetőségek.

Végül pedig a játék talán legnagyobb újítást és legtöbb izgalmat tartogató része, a gardrób. Van pár kosztümizációs lehetőség, csak legyn elég pénzünk költeni rájuk.

Ez természetesen nem az összes kép, csak néhány kiemelve, amiket fontosnak tartottam. A teljes galériát itt és itt találjátok

Forrás: SDTEKKEN

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tekkenhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr301451127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása